top of page

Gellak op jouw eigen nagels, de trend van nu!

Een extra stevig laagje op jouw nagels dat niet schadelijk is voor jouw eigen nagels. Ideaal natuurlijk! Gellak is daarom de trend van nu. Een meer natuurlijk lookje waarbij je nagels er super mooi en verzorgd uitzien.


Het mooie van dit product is dat het ook ideaal is voor nagelbijters die hun nagels willen laten groeien. Naast de meer natuurlijke look die je ermee creëert heb je dus de stevigheid van de welbekende gel nagels. Jouw eigen nagels krijgen dus de gelegenheid te groeien en beter te worden van kwaliteit. Dat allemaal terwijl ze er ook nog eens fantastisch mooi gelakt uit zien!


De voordelen van de gellak zelf?:

- Gellak behoudt zijn kleur goed

- Gellak heeft een mooie glans

- & gellak is kras vrij


De eerste behandeling kost ongeveer 25 minuten. Echter kan dit afhankelijk zijn voor welke behandeling je kiest. Dit kun uiteraard gewoon bij ons terug vinden op de site bij “gellak” onder het kopje “nagels”. Bij de eerste behandeling worden je nagelriemen teruggeduwd, de nagel opgeruwd en in vorm geveild. Dit zodat de nagel er mooi uitziet en de gellak goed blijft zitten.


Gellak blijft een goede 3 tot 4 weken, net als bij gel- & acrylnagels zitten en dan wordt het tijd voor een nieuwe behandeling!


Ben jij enthousiast plan dan nu jouw afspraak in! Wil je meer weten? Kijk dan is hier: gellak20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page