top of page

10 verschillende Valentijnnagels!

Het is bijna Valentijnsdag en hoewel veel mensen het alleen maar zien als een commerciele, nietszeggende normale dag in het jaar. Is het natuurlijk wel heel leuk om juist dan jouw gellak of acryl in de kleur rood te maken. Vooral doordat wij zoveel gellak kleuren hebben in de salon wordt het op een gegeven moment lastig om "weer te kiezen". Je zou denken, hoe meer keuze hoe makkelijker, maar wij merken bij LoBelle dat het andersom is.


Rood, Glitter en Roze

Valentijnsdag, de perfecte periode van het jaar om voor rood te gaan, als je uberhaupt een excuus nodig hebt om voor de kleur rood te gaan op jouw nagels. Een mooie kleur rood, een nog mooiere nude/roze kleur op de middelvinger, je zou toch denken dat het zou vloeken, maar eigenlijk is de combinatie van deze twee kleuren prachtig. Samen met de glitter, een super mooie, simpele, Valentijn set.Rood met een klein detail

Mooi rood, is nooit lelijk, wij hebben in de salon wel 30 verschillende tinten rood, dus hiermee kun je echt je geluk op. Wil je niet teveel aan valentijnsdag doen, maar vind je een klein detail wel heel leuk? Dan is dit de perfecte nagel. De ringvinger wordt vaak net iets anders gedaan dan de rest van de nagels, waardoor dit ook niet anders dan anders is. Een klein hartje op de ring vinger. Je kan er natuurlijk ook altijd voor kiezen om ook de ringvinger rood te lakken en het hartje (bijvoorbeeld) in een zwarte lak te lakken.
Roze Babyboom met Rood

Ben jij meer een roze persoon dan een rood persoon, maar wil je toch een valentijn detail op je nagel? Dan denk ik dat je deze helemaal geweldig zult vinden. Een naturel, super lichte babyboom op de nagels met een paar gelakte details. Zowel de hartjes als de glitters zijn naar keuze aan te passen. Hoe zou jij deze naar jouw smaak veranderen? Of wil je deze precies zoals die is?


Je nagels gebruiken als vorm!

De vorm van je nagel gebruiken om een hartje te maken op je nagels. Super cute, super creatief en wanneer je van nail art houdt, maar niet super veel poespas is dit precies iets voor jou!


Zwart, de kleur van mijn ziel.

Rood is de kleur van de liefde, maar wanneer dit niet de kleur is voor jou, omdat jij bijvoorbeeld een rossige huid hebt. Of gewoon, omdat je de kleur van je nagels net als de kleur van je ziel moet zijn :) dan zijn deze nagels wel heel toepasselijk om rond valentijnsdag mee te lopen. Het kleine hartje laat zien, dat je toch wel een beetje aan jouw valentijn denkt. Maar de zwarte kleur gellak, past precies bij hoe jij bent!Nude mag altijd!

Heb jij inmiddels al iets leuks gevonden in onze lijst om met jouw nagels te doen voor Valentijnsdag dit jaar? Of ben je er nog niet overuit? Kom jij altijd terug op 1 van onze nude kleuren? Dat is niet raar, we hebben er immers niet zonder reden super veel.

Met deze nagels, kun je ook met een nude kleur, toch een beetje aan Valentijnsdag denken. Jouw ringvinger is dan (zoals bijna altijd) net iets anders en staat volledige in het teken van de dag van de liefde.


Diamonds are forever!

Diamonds are a girl best friend en bij LoBelle hebben wij meer dan genoeg diamantjes die jij op jouw nagels kan plakken! Zilver, goud, roze, paars, blauw en uiteraard hebben wij ook super mooie zwarte diamantjes waarmee wij over 2 nagels een super mooi hartje kunnen maken. Voor de echte Valenslovers!Nail-art

Voor de echte nail-art liefhebbers, hebben we op deze foto een all-out. Roze, rood, hartjes, wit, glitters, lang, alles kan en alles mag!


Wil jij meer voorbeelden?

Ben jij eigenlijk nog niet uitgekeken naar onze voorbeelden en wil jij uit nog meer voorbeelden kiezen? Dat kan, op onze pinterest hebben wij een bord met oneindig veel Valentijnsnagels. Wanneer je op 1 van de foto's klikt, ga je rechtstreeks naar het Valentijn bord!


Volg jij ons al op Pinterest?Liefs, LoBelle

800 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page