LET'S FAKE YOUR

BIRTHDAY

AND TREAT YOURSELF!

Bij LoBelle kunt u terecht voor bijna alles wat met schoonheid te maken heeft. Van acryl nagels tot wimperextensions zelfs pijnloos ontharen van je lichaam, bijna alles is mogelijk in ons diverse team. 

Wij bieden ook pijnloos haar verwijderen aan door middel van het meest geavanceerde Gentse Lase Pro laserapparaat ter wereld.

De LoBelle groep is een stel meiden (plus heer) die enthousiast, gemotiveerd en professioneel zijn en iedere dag voor jullie klaar staan. Onze dames, Romy, Petra, Liza, Sanne, Nanda, Kim, Denice en heer Daniel, staan iedere dag voor u klaar om uw dag nog mooier te maken dan dat hij al was.

De eigenaresse, Romy, verteld uitgebreid in haar blog over haar leven, de fouten die zij heeft gemaakt maar vooral de wijze lessen die ze heeft geleerd gaande weg. Lees er meer over op haar blog.

Gentle Lase Pro Laser Machine

LOVE YOURSELF.
Wimperextensions

Waarom werken jullie per tijd?


 Wij willen onze behandelingen zo eerlijk mogelijk houden naar onze klanten toe. Onze ervaring heeft ons geleerd dat de ene persoon veel meer wimpers kan hebben dan de ander waardoor een "nieuwe set" prijs oneerlijk is bevonden. Om dit tegen te gaan, betaal je bij ons alleen wat je zelf wil/nodig hebt. Sommige dames (en heren) willen liever een natuurlijke look en andere willen een volledige volle set. Iedereen bepaald zelf wat ze willen

Waarom zijn er 3 verschillende stylistes?

 
Wij hebben master-, senior- en junior stylistes, er zit bij ons geen verschil in kwaliteit tussen de styliste, het enige verschil is dat de ene styliste sneller werkt dan de andere styliste en om dat eerlijk te houden naar de klanten toe, betaal je minder wanneer je langer moet liggen voor het zelfde resultaat.

Hoe kan ik inschatten hoeveel tijd ik nodig heb?

Bij een master styliste:

15 minuten: kennismakingsset (hoe voelt het aan en hoe gaat het eruit zien)

30 min: kan je vergelijken met opvullen na 2 weken

45 minuten: natuurlijke look voor nieuwe set of opvullen na 3 weken

60 minuten: nieuwe set / opvullen na 4 weken

75 minuten: vanaf 75 minuten hebben 95% van onze klanten een volledig nieuwe set.

Bij een senior styliste:

30 minuten: kennismakingsset (hoe voelt het aan en hoe gaat het eruit zien)

45 minuten: hele simpele mascara look of opvullen na 2 weken

60 minuten: natuurlijke look voor nieuwe set opvullen na 3 weken

75 minuten: 3/4 nieuwe set of opvullen na 4 weken

90 minuten: binnen 90 minuten hebben 95% van onze klanten een volledig nieuwe set.

Bij een junior styliste:

30 minuten: kennismakingsset (hoe voelt het aan en hoe gaat het eruit zien)

45 minuten: opvullen na 1 week

60 minuten: opvullen na 2 weken

75 minuten: opvullen na 3 weken of als natuurlijke look voor nieuwe set

90 minuten: 3/4 volledige nieuwe set

105 minuten: binnen 105 minuten hebben 95% van onze klanten een volledig nieuwe set.

LASEREN

Wij, bij LoBelle, willen dat iedereen zich goed voelt in hun eigen lichaam en willen daar iedereen bij helpen. Wij laseren met de meest krachtige laser machine ter wereld, de GentleLase Pro, dit is de machine die echt tot wel 95% van de haren kan verwijderen. Geheel pijnloos en zonder problemen.

Gentle Lase Pro Laser

De GentleLase Pro laser is klinisch bewezen de meest krachtige machine ter wereld. Andere apparatuur heeft niet het zelfde effect als de Gentle Lase Pro. De GentleLase Pro dringt diep door in de huid waardoor het correct alle haarzakjes verwijderd.

De GentleLase Pro laser machine is bijna geheel pijnloos. Het is mogelijk om de laser machine op een bepaalde manier in te stellen dat de behandeling niet pijnlijk is. 

Behandeltijden

De GentleLase Pro machine is de meest efficiënte machine ter wereld en werkt super snel waardoor de behandelingen niet lang duren. Een oksel laser behandeling duurt ongeveer 15 minuten, de gehele benen weg laseren duurt ongeveer 30 minuten. 

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG: GESLOTEN

DI - VR: 10:00 TOT 20:00

ZATERDAG: 10:00 TOT 17:00

ZONDAG: GESLOTEN

MARINIERSWEG 68A
3011 NR, ROTTERDAM

Tel: 010 229 4929

Live, Laugh, Love