top of page
Wimperextensions mega volume

Wimper extensions

Waarom werken jullie per tijd?

Wij willen onze behandelingen zo eerlijk mogelijk houden naar onze klanten toe. Onze ervaring heeft ons geleerd dat de ene persoon veel meer wimpers kan hebben dan de ander waardoor een "nieuwe set" prijs oneerlijk is bevonden. Om dit tegen te gaan, betaal je bij ons alleen wat je zelf wil/nodig hebt. Sommige dames (en heren) willen liever een natuurlijke look en andere willen een volledige volle set. Iedereen bepaald zelf wat ze willen.

Waarom krijg je bij sommige stylistes korting?

Vroeger hadden wij junior, senior en master stylistes. We merkte hierdoor veel verwarring bij klanten. Soms werd een styliste door weinig oefening langzamer en andersom weer sneller. Hierdoor kwam er veel verwarring toen. Tegenwoordig zitten de styliste qua snelheid veel dichter bij elkaar. Hierdoor hebben we er voor gekozen, om kortingen te gebruiken, wanneer wij zien dat het nodig is. Zo plaatsen we namelijk niet continu een styliste in een hokje, maar kun je naar snelheid wekelijks evalueren of iedereen nog op hetzelfde tempo zit, of dat klanten in die week korting krijgen bij die ene styliste.

Wat is het verschil tussen one by one, hybrid en volume?

Wij gebruiken voor one by one, superflat lashes. Dit zijn super dunne, platte wimpers. Hierdoor zien de wimpers er breed uit, waardoor je sneller een vol effect hebt alleen zijn deze niet zwaar voor de natuurlijke wimper, doordat ze plat zijn in plaats van rond en doordat ze extra dun zijn. Er wordt per natuurlijke haar 1 wimper extensions geplaatst.

Hybrid volume wordt vaak gebruikt wanneer iemand, net iets meer volume wil dan dat de one by one kan geven. We plaatsen hier bijna de hele behandeling volume, omdat wij hier vele malen langer mee bezig zijn dan bij one by one en op het einde plaatsen we de wimpers vol met one by one. 

Met mega volume worden de wimpers helemaal volgemaakt met volume en krijgt u een super vol effect. Doordat er meerdere haren per natuurlijke haar worden geplaatst in een mooie waaier worden gemaakt krijgt u een voller effect. Bij uitval valt het ook minder op en de wimpers blijven over het algemeen ook beter zitten doordat de waaiers, om de natuurlijke haar heen worden geplakt. 

Hoe kan ik inschatten hoeveel tijd ik nodig heb?

Let op: Deze uitleg is gebaseerd op one by one wimpers, u kunt dezelfde uitleg + een kwartier gebruiken voor hybrid en voor volume +30 minuten. 

15 minuten: 

Deze wordt bijna alleen gebruikt wanneer je een gaatje ergens hebt, terwijl je 's avonds een feestje hebt. in 15 minuten kunnen we alleen een klein beetje bijvullen.

30 minuten:

Kun je vergelijken met opvullen binnen 2 weken of als kennismakingsset, ben jij bijvoorbeeld een keer allergisch geweest en wil je het weer proberen zonder er te veel geld uit te geven, kun je naast een gratis patch test, ook zoiets uitproberen. Doordat we de wimperextensions over de hele ogen plaatsen en continu wisselen van oog, ziet het er altijd hetzelfde uit op beide ogen en loopt u niet rond met grote gaten. Wanneer je deze behandeling gebruikt als nieuwe set (omdat u dus nog helemaal geen wimper extensions heeft) dan kunt u er vanuit gaan binnen een week weer terug te moeten komen om bij te vullen. 

45 minuten:

Kun je vergelijken met opvullen binnen 3 weken of als natuurlijke look voor nieuwe set. Doordat we de wimperextensions over de hele ogen plaatsen en continu wisselen van oog, ziet het er altijd hetzelfde uit op beide ogen en loopt u niet rond met grote gaten. Wanneer je deze behandeling gebruikt als nieuwe set (omdat u dus nog helemaal geen wimper extensions heeft) dan kunt u er vanuit gaan binnen 2 weken weer terug te moeten komen om ongeveer 30 minuten bij te vullen, omdat u anders met gaten gaat rondlopen. 

60 minuten:

Vanaf 60 minuten kan het vallen onder een nieuwe set. Er zijn namelijk veel klanten die niet super veel wimpers hebben en de eerste 60 minuten kunnen wij goed doorplakken, daarna wordt het vaak lastiger, omdat 70% van het oog al vol zit en alleen "de moeilijke" wimpers nog geplakt moeten worden. Dit zijn de kleine wimpers, de derde/vierde rij van de wimper extensions. Doordat wij per tijd werken kiezen wij ervoor om altijd eerst de makkelijkste wimpers te plakken, zodat je het snelst, zo vol mogelijk zit en het moeilijkste voor het laatste te laten. Wanneer je veel natuurlijke wimpers hebt, zul je dit pas bij 75 minuten hebben.

75 minuten:

Binnen 75 minuten hebben 90% van onze klanten een volledig nieuwe set. Hierna kun je de 30 minuten gebruiken om op te vullen bij 2 weken en 45 minuten bij 3 weken. Zonder gaten te krijgen in de wimpers. 

90 minuten:

Is alleen voor degene die extreem veel wimpers van zichzelf hebben en super vol willen zijn. Dan heb je echt 90 minuten nodig! Ook bij lastig te plakken wimpers hebben we 90 minuten nodig, zoals wimpers die gekruist zijn, die verkeerd gelift zijn, die door de war zitten, maar ook wimpers die een extreme krul hebben. 

bottom of page