Wimperlifting met verven van wimpers

Wimperlifting

Welke behandeling heb ik nodig?

Je kan kiezen tussen een wimperlift inclusief of exclusief verven. Wanneer je, de wimpers geverfd wil hebben, verven wij deze in de door u gekozen kleur. De meeste klanten willen ze zwart geverfd, zodat ze meer een mascara look krijgen terwijl anderen nooit mascara dragen dus dat niet nodig hebben. Mocht je wel een 'mascara-drager' zijn, dan raden wij altijd aan om je wimpers zwart te verven. 

Wat houdt de behandeling precies in?

Je wimpers worden behandeld waardoor ze in een krul komen. Deze krul blijft, tot de natuurlijke wimper uitvalt (dit duurt 6-10 weken).

Wat kan ik verwachten tijdens de behandeling?

Tijdens de behandeling, worden allereerst je onderwimpers "weggeplakt". Dit is belangrijk, zodat deze niet mee naar boven gekruld worden. Daarna gaan we een silicone pad boven de wimpers plakken, hier worden de wimpers gespreid, op geplakt met lijm. 

Je krijgt 2 middeltjes op je wimpers gesmeerd en de inwerktijd ligt aan de natuurlijke wimpers, wanneer de wimpers stroef zijn, duurt het langer voordat het middel ingewerkt is. 

Het eerste middeltje, zorgt ervoor dat de wimpers 'gebogen' worden. Het tweede middeltje zorgt ervoor dat de wimpers in deze positie blijven.

Hierna worden de wimpers eventueel geverfd, anders worden de wimpers schoongemaakt en bent u klaar.