Tijdens de feestdagen zal de salon worden omgetoverd naar de mooiste, meest romantische en magische plek van Rotterdam.
De spelregels tijden de feestdagen zijn net iets anders dan tijdens onze reguliere dagen. Lees daar meer over hieronder.
Kerst verbouwing.
Onze kerst elfen gaan natuurlijk hard aan de slag om de hele salon om te toveren tot de kerst plek van Rotterdam. Dit kan voor wat overlast zorgen en daar bieden we hierbij alvast onze excuses voor.
Wat gaat er komen:
De gehele etalage zal worden omgetoverd naar een prachtig klein kerst dorp met huisjes, winkels en vliegende kerstmannen. Het kerstdorp bevat wel meer als 30 huisjes, 2000 lampjes en heel veel uur om op te zetten.
Wij vragen iedereen om er alstublieft van af te blijven omdat het kerstdorp ons heel veel tijd en natuurlijk ook geld heeft gekost.
 
De gehele salon zal worden versierd met slingers, kerstbomen, een prachtige open haard en nieuw dit jaar is de heater die buiten komt te staan zodat je warm kan roken.
Warmte
Zoals jullie van ons gewend zijn zullen er genoeg dekentjes verkrijgbaar zijn voor iedereen voor als je het koud krijgt.
Spelregels tijdens de feestdagen.
Te laat komen:
Zorg er asjeblieft voor op tijd te zijn of zelfs eerder. Wij hebben genoeg koffie, thee, water, wijn en chocolademelk om jullie te entertainen. Op deze manier kunnen wij namelijk door werken en lopen we zo min mogelijk vertraging op.
Verzetten:
De vrijdag, zaterdag, maandag en dinsdag voor de kerst is het niet toegestaan om je afspraken te verzetten. Dit mag alleen 3 dagen van te voren. Tot 17 december mag je de afspraak van 20 december verplaatsen. Dit geldt voor alle feestdagen.
Nieuwe klanten:
Voor nieuwe klanten geldt een 100% aanbetaling, is deze 7 dagen voor de geplande afspraak niet betaald dan wordt de afspraak automatisch gecanceld. Kom je niet naar de gemaakte afspraak dan behouden wij het recht om het geld te houden.