A SALON LIKE NO OTHER.

Onze salon moet aanvoelen waar je even rust kan nemen maar ondertussen wel gezellig kan kletsen. Kinderen zijn bij ons altijd welkom maar vergeet niet dat je ook wel eens tijd voor jezelf nodig hebt. We hebben voor kleine kinderen een speelhoek en voor baby's een box waar de baby rustig in kan slapen.

In de Wereld van LoBelle kan je gedurende de chaotische week in onze chaotische stad, Rotterdam, even tot rust komen. Binnenkort zullen wij ook pedicures en Microblading gaan uitvoeren zodat je helemaal van top tot teen mooi kunt worden.

WACHTRUIMTE

Onze wachtruimte is zo ontworpen dat je midden in de salon zit zodat je met iedereen kan bijkletsen maar ook andere behandelingen kunt zien. Geniet, terwijl je wacht, van een kop
koffie, kop thee of een glaasje wijn.

nails

Onze gloednieuwe nageltafels zijn zo ontworpen dat ze functioneel maar ook praktisch zijn. Met de nieuwe technologie worden alle stofjes weggezogen en drogen je nagels sneller ivm. onze nieuwste technologie lampen.

lashes

De nieuwe Lash-bedden zijn nog comfortabeler dan voorheen en zijn ook zo ontworpen dat onze meiden geen last meer hebben van hun rug en dat jullie meer wimpers voor hetzelfde geld krijgen.

LASEREN

Laat je pijnloos ontharen door onze gloednieuwe machine.

pedicures

Onze nieuwe pedicure bank is zo ontworpen dat hij comfortable is voor jou en er nog mooi uitziet. Met de nieuwste techniek kranen, wasbakken en stoffen is een behandeling nu helemaal perfect.