top of page

Our Services

Werken met statistieken

1

Basis

13 uur per maand
€845,- ex btw

Heb jij hulp nodig bij het maken van je facturen, het filteren van je emailtjes, achter je geld aan bellen of juist hulp nodig bij het organiseren van een evenement of verjaardag. Geen dagelijks contact, maar wel altijd iemand achter de hand te hebben om in te kunnen schakelen.

2

essentiele ondersteuning

26 uur per maand
€1625,- ex btw

Stap een niveau hoger met ons Essentiële Ondersteuningspakket van 26 uur per maand. Of je nu uitgebreidere administratieve hulp nodig hebt, assistentie bij het beheren van projecten, of het organiseren van complexere evenementen, wij staan voor je klaar. Met tweewekelijks contact bieden we een uitgebreidere ondersteuning die aansluit op jouw groeiende behoeften

3

efficiëntie 

40 uur per maand
€2400,- ex btw

Voor een volledige professionele ondersteuning biedt ons Pakket van 40 uur per maand de ideale oplossing. Of het nu gaat om uitgebreidere administratieve taken, gedetailleerde projectmanagementbehoeften of frequente ondersteuning bij evenementen en planning, wij zijn jouw betrouwbare partner. Met bijna dageijks contact zorgen wij ervoor dat jouw agenda moeiteloos verloopt.

4

Exclusieviteit

75 uur per maand
€4425,- ex btw

Voor de ultieme efficiëntie in zowel zakelijk als persoonlijk leven biedt ons pakket van 70 uur per maand een uitgebreide ondersteuning op maat. Of je nu op zoek bent naar volledige administratieve ontlasting, continue projectmanagementondersteuning, of uitgebreide hulp bij het organiseren van grote evenementen, ons team staat klaar. Met dagelijks contact bieden wij een naadloze integratie met jouw dagelijkse activiteiten, waardoor jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet.

bottom of page