Titel Barbicide.jpg

covid-19, corona maatregelen

 

Via deze weg willen wij je laten weten dat wij (zolang de overheid niet anders besluit) open blijven! Nu snappen wij dat sommige klanten het eng vinden en twijfelen of zij wel of niet moeten komen. Wij begrijpen deze twijfel en daarom zijn we coulanter geworden in onze annuleringsvoorwaarden. Hierdoor zien we alleen helaas wel dat mensen op het laatste moment afzeggen. Voor ons is dit natuurlijk vervelend, omdat wij onze agenda’s inplannen naar de klanten die we hebben. Hierdoor hebben we helaas gaten in de agenda die andere klanten graag hadden gevuld.

 

Daarom vragen wij jullie om ons ons alsjeblieft zo spoedig mogelijk laten weten of jouw afspraak door gaat?

 

We hebben ook een aantal maatregelen genomen omtrent het corona virus, ook naar onze klanten toe en we hopen dat jullie dit zullen begrijpen en respecteren. 

 

De maatregelen zijn alsvolgt:

Wat verwachten wij van onze klanten?

 • Dat zij bij binnenkomst minstens 30 seconde hun handen wassen. We hebben genoeg zeep en handdoeken die eenmalig gebruikt worden om de handen te kunnen drogen.

 • Dat zij ons bij koorts (veel niezen) en hoesten waarschuwen zodat wij de afspraak kosteloos kunnen annuleren. Probeer wel rekening te houden met de annuleringsvoorwaarden.

 • Dat zij ons zullen laten weten wanneer zij in aanraking geweest zijn, met iemand die het Corona virus (mogelijk) heeft. Ook dan zullen wij de afspraak annuleren.

 • Nies je af en toe? Doe dit dan alsjeblieft in je elleboog en waarschuw ons indien mogelijk bij voorbaat.

 

Wat kunnen onze klanten van ons verwachten?
Hygiëne staat bij ons altijd al hoog op onze prioriteiten lijst, maar nu nog hoger.

 • U bent al van ons gewend dat wij met een mondkapje op werken. Dit zullen we blijven doen.

 • Alle metalen voorwerpen worden zoals altijd, na elke klant gedesinfecteerd.

 • Alle wegwerp artikelen worden niet 2 keer gebruikt.

 • Alle andere voorwerpen die aangeraakt worden door anderen maken wij na elke afspraak schoon met minimaal 80% alcohol.

 • Uiteraard wassen wij onze handen na elke afspraak en voor elke nieuwe afspraak en hebben wij desinfecterende handgel staan voor het geval dat we tussendoor iets aanraken wat ook door anderen is aangeraakt.

 • U zult ons ook meer met handschoenen zien werken.

 • Mocht u willen dat wij iets extra een keer schoonmaken/wassen of iets dergelijks horen wij dit uiteraard graag, want uiteindelijk willen wij er nog steeds voor zorgen dat u met een fijn gevoel de salon verlaat.


Wij hopen op uw begrip en hopen dat het allemaal, voor iedereen afloopt met een sisser. Persoonlijke hygiëne zal ons een heel eind helpen.

Heb jij een verminderde weerstand? Heb je een chronische ziekte? Nies of hoest je veel? Heb je koorts en/of voel jij je ellendig? Annuleer dan alsjeblieft je afspraak. Zo niet? Dan ben je uiteraard meer dan welkom!